23 Ekim 2019 Çarşamba

2019 YKS SONUÇLARINA GÖRE FAKÜLTEMİZE KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

07 Ağustos 2019 Çarşamba 11:38 tarihinde eklendi | 2165 defa okundu

KAYIT TARİHLERİ

Dileyen adaylar bulundukları yerde e-Devlet üzerinden e-kayıt yaptırabilirler.

Dileyen adaylar ise Fakültemize şahsen başvurarak yüz yüze kayıt yaptırabilirler.

E-DEVLET ÜZERİNDEN ELEKTRONİK KAYIT

e-Devlet resmi adresi olan https://www.turkiye.gov.tr/ adresine giriş yaparak e-Hizmetler bölümü altında yer alan 'Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altındaki bölümde Üniversite E-Kayıt seçeneğini seçerek karşınıza gelen ekran üzerindeki adımlar geçilerek e-kayıt işlemini gerçekleştirilebilirsiniz. e-Devlet üzerinden elektronik kayıtlar 16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

YÜZ YÜZE KAYIT

Yüz yüze kayıtlar 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Fakültemize şahsen veya noter vekâleti ile yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)      Öğrenciye ait öğrenim ücretlerinin yatırıldığını gösteren banka dekontu, (Öğrenim ücretlerini bulunduğunuz yerdeki herhangi bir Halk Bankası veya Ziraat Bankası şubesine ya da İsparta ilindeki Halk Bankası ve Ziraat Bankası şubelerine 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Öğrenci Numaranızı banka görevlisine bildirmek suretiyle yatırabilirsiniz). (Yeni Kayıt Yaptıracak l.Öğretim Öğrencileri Ücret Ödemeyecektir.)

Öğrenim ücreti yatırılırken kurumsal tahsilât sistemi kullanılacağından dolayı Yurtiçindeki Tüm Şubelerden havale masrafı talep edilmeyecektir.

ÖĞRENCİ NUMARASI
Öğrenci Bilgi Sistemi https://obs.sdu.edu.tr adresinden "Öğrenci No Öğren" linkini kullanarak TC Kimlik Numaranızı girmek suretiyle öğrenci numaranızı 09 Ağustos 2019 tarihinden itibaren öğrenebilirsiniz. Şifreleriniz TC Kimlik Numaralarınızın Son 8 hanesi olarak atanmıştır.

DERS KAYITLARI

Yeni Kayıt yaptıran öğrenciler DERS KAYDI yapmayacaklardır.

ZORUNLU ARAPÇA HAZIRLIK SINIFI YETERLİLİK ve SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Zorunlu Arapça Hazırlık Sınıfı Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınavı 12 Eylül 2019 tarihinde saat 14.00'de Fakültemizde yapılacaktır. Öğrencilerin herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. Sınava girmek zorunludur.

DÖKÜMANLAR