26 Eylül 2017 Salı

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYDI İŞLEMLERİ

08 Eylül 2017 Cuma 16:07 tarihinde eklendi | 2609 defa okundu

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYDI İŞLEMLERİ

11-15 Eylül 2017 tarihlerinde http://obs.sdu.edu.tr/adresinden ders kaydı işlemleri yapılacaktır. Ders kaydı ve kayıt yenileme işlemleri hazırlık sınıfını tekrar edecek öğrenciler ile 1,2,3 ve 4. Sınıfta okuyacak öğrencilerin tamamını kapsamaktadır. (2017 yılında kayıt yaptıran hazırlık sınıfı öğrencileri ders kaydı yapmayacaklardır.) Ders kaydını yapmayan ya da eksik yapan öğrenciler kayıt yapmadığı derslere devam edemez.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

·         Ders kaydı yaparken derslerinizin çakışması durumunda sistemin farklı şube veya bölümden ders vermesine lütfen izin vermeyiniz. Kendi şubenizden ve bölümünüzden ders aldığınızdan emin olun.

·         Ders kaydı yaparken listede görünmeyen herhangi bir dersiniz var ise bölümünüze ait dersleri sınıf ve ders türü seçmek suretiyle listeleyip ekleyebilirsiniz. ( 2. ve 4. sınıf öğrencileri alt sınıftan formasyon dersleri alacaklar)

·         Ders kaydını yapıp ders yoklama listelerinde isminiz yok ise lütfen en kısa sürede öğrenci işlerine bildiriniz.

Sınıflar itibariyle öğrencilerin seçmesi gereken dersleri görmek için burayı tıklayınız.

Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu için burayı tıklayınız.

Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
DoğuYerleşkesi / ISPARTA