24 Mayıs 2018 Perşembe

Öğretmenlik Uygulaması Dersi ile İlgili Duyuru

05 Şubat 2018 Pazartesi 10:09 tarihinde eklendi | 1114 defa okundu

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı / Bahar Yarıyılındaki ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI dersi ile ilgili Uygulama Okulları daha önce ilan edilmişti.

1-Listelerde ismi olduğu halde ders yükü ve farklı nedenlerden dolayı Öğretmenlik

Uygulaması dersini, alamayacak durumda olanlar,

2-Listelerde ismi olmayıp Öğretmenlik Uygulaması dersini durumu itibariyle alması gerekenler, bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Öğretmenlik Uygulaması dersini ALACAK olan tüm öğrencilerimizin mutlaka OBS üzerinden ders kaydı yapmaları gerekmektedir.

19 Şubat 2018 Pazartesi saat:10.30’da ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI ile ilgili  FAKÜLTE KONFERANS SALONUNDA toplantı yapılacaktır. Uygulamanın sağlıklı yürütülebilmesi için Uygulamaya gidecek tüm öğrencilerimizin toplantıya mutlak surette katılmaları gerekmektedir.

Öğretmenlik Uygulaması ile ilgili sorunlarınız için Fakülte Koordinatörü Doç Dr Saadettin ÖZDEMİR'e eposta ile bildirebilirsiniz

Eposta: saadettinozdemir@sdu.edu.tr

05.02.2018