24 Mayıs 2018 Perşembe

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ UYGULAMA OKULLARI

29 Ocak 2018 Pazartesi 09:59 tarihinde eklendi | 1939 defa okundu

SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı  ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI dersi ile ilgili Uygulama Okul Listeleri ekli listede yer almaktadır.

Öğretmenlik Uygulaması 19 Şubat2018 ile 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri önemle duyurulur.

1.      Öğrencilerimiz 19 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 13.30-14.30 arası  Uygulama okullarına giderek Okul idarecileriyle görüşerek Uygulama öğretmeni ve ilgili okulun vereceği diğer konularda bilgi almaları,

2.      Öğretmenlik Uygulaması dersiyle ilgili yapılacak etkinlikler “Staj Uygulaması Esasları” çerçevesinde yapılacaktır.

3.      Öğrencilerimizin Öğretmenlik Uygulaması dersinde Uygulama Okullarında MEB’de Okullardaki öğretmenlerin tabi  olduğu kurallara riayet etmeleri gerekmektedir.

4.      Öğrencilerimiz Öğretmenlik Uygulaması yaparlarken Fakültemizdeki Uygulama Danışmanı, Fakülte Uygulama Koordinatörü ve Okul Uygulama Öğretmeniyle koordineli bir şekilde yürüteceklerdir.

5.      Öğretmenlik Uygulaması dersiyle ilgili olarak hazırlanması gereken dosyada nelerin olması gerektiği “Staj Uygulaması Esasları”yla ilgili dokümanda bulunmaktadır. (Staj uygulama esaslarıyla ilgili dosya daha sisteme yüklenecektir.)

6.      Öğretmenlik Uygulaması dersiyle ilgili olarak ihtiyaç hissedildikçe bilgiler Fakültemiz WEB sayfasında yer alacaktır

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASINIDA (STAJ) BAŞARILI DİLEKLERİMLE…

Liste için lütfen burayı tıklayınız.

29.01.2018

Doç Dr Saadettin ÖZDEMİR