19 Kasım 2017 Pazar

Üniversitemizle ilgili Dış Gelişmeler ...

28 Aralık 2015 Pazartesi 15:28 tarihinde eklendi | 1716 defa okundu
DIŞ GELİŞMELER
1. Üniversitemiz ile Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi arasında dokuz farklı fakülte adına Mevlana Protokolü imzalanmıştır. Protokolde İlahiyat Fakültesi de vardır. Öğrenci ve Öğretim elemanı değişimi bu yıldan itibaren başlamıştır.
2.Üniversitemiz ile Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi arasında dokuz farklı fakülte adına Mevlana Protokolü imzalanmıştır. Protokolde İlahiyat Fakültesi de vardır. Öğrenci ve Öğretim elemanı değişimi bu yıldan itibaren başlamıştır.
Fakültemizin öğrenci ve öğretim elemanı değişim mevcut tablosu şöyledir:
Mevlana Programı:
Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi
Kırgızistan, Manas Üniversitesi
Arnavutluk Hëna e Plotë Bedër Universitesi
Amerika Birleşik Devletleri, Kings College
Erasmus+ Programı:
Frankfurt Goethe Üniversitesi, Almanya
Bayreuth Universitesi, Almanya
King’s College London, İngiltere
Devam eden diğer görüşmeler şöyledir:
1.  Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi ile ikili İş Birliği Protokolü (Memorandum of Understanding) görüşmeleri ( SDÜ İmzaladı, karşı tarafın imzası bekleniyor)
2. Uluslar arası Endonezya İslam Üniversitesi, İkili İş Birliği Protokolü (Memorandum of Understanding) SDÜ imzaladı, karşı tarafın imzası bekleniyor.
3.  Malezya Islam Üniversitesi ile ilahiyat fakültesi arasında ortak yüksek lisans çalışması, görüşmeler devam ediyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
DoğuYerleşkesi / ISPARTA