2020-2021 BAHAR YARIYILI BİTİRME ÖDEVİ HAKKINDA

BİTİRME ÖDEVİ BİLGİLENDİRME

1. "Bitirme Ödevi" dersini alacak öğrenci, fakültemizin web sitesinde doküman arşivi kısmından "Bitirme Ödevi Formu"nu indirip kişisel bilgilerini doldurduktan sonra Word formatında dersi almak istediği öğretim üyesinin kurumsal eposta adresine gönderecektir.

2. Ödevi kabul eden öğretim üyesi, öğrencinin göndermiş olduğu "Bitirme Ödevi Formu"na tezin konusunu yazarak öğrencinin epostasını yanıtlayacaktır.

3. Ekle-Sil haftasının son günü olan 05 Mart 2021 tarihi itibariyle işlemler tamamlanmış olacak ve ilgili öğretim üyesi, Bitirme Ödevi alacak öğrenci listesini öğrenci işleri birimine teslim edecektir.

4. Yukarıda belirtilen işlemleri yapmayan veya eksik yapan öğrenciler devamsızlıktan kalmış sayılacaktır.

Yayın Tarihi: 16/02/2021