2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI ve KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin Kayıt Tarihleri: 03-15 Eylül 2020

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1) 2 adet fotoğraf

2) 28 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge

3) II.Öğretim Programlarına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu (Kayıt esnasında öğrenci numarası alındıktan sonra yatırılacaktır.)

4) Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı (Öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir.)

5) Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

6) Transkript ve Ders içeriği  (Ders muafiyet talebi olan öğrencilerden istenecektir.)

7) Varsa zorunlu hazırlık sınıfı/ bilimsel hazırlık sınıfı, başarı belgesi/muafiyet belgesi.

Yatay geçiş sonuçları için lütfen burayı tıklayınız

Yayın Tarihi: 01/09/2020