Emekli Olan Personelimiz Ali ÇOLAK İçin Veda Töreni Düzenlendi.

Fakültemiz öğrenci işleri bürosunda uzun yıllar boyunca büyük bir özveriyle hizmet veren ve akabinde emekli olan Ali ÇOLAK için 23 Eylül 2021 Perşembe günü bir veda töreni düzenlendi.

Düzenlenen törende yaptığı konuşmasında Prof. Dr. M. Sadık AKDEMİR Ali ÇOLAK’a emeklilik hayatında sağlık huzur ve başarılar dilerken fakültemiz öğrenci işleri bürosunda yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Dekanımız Prof. Dr. M. Sadık AKDEMİR tarafından plaket, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Nejdet DURAK ve Fakülte Sekreteri Kadir GÜLCÜ tarafından hediye takdim edildi.

Ali ÇOLAK’a yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür eder emeklilik hayatında ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı huzurlu, mutlu günler dileriz.

Yayın Tarihi: 11/11/2021