Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Dekanımız Prof. Dr. Muhammet Sadık Akdemir, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Nejdet Durak, Doç. Dr. Ali Bulut ve değerli akademisyenlerimizin katılımıyla 01 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleştirilen Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısında birçok konu gündeme alındı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi “Akademik Genel Kurul Toplantısı” fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muhammet Sadık Akdemir’in başkanlığında fakültemiz dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve fakülte akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Muhammet Sadık Akdemir sözlerine 2021-2022 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak ve katılımcılara teşekkür ederek başladı. Prof. Dr. Akdemir, pandemi dönemi eğitim sorunları ve yeni eğitim döneminde alınan tedbirler hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Akdemir konuşmasında bahar dönemi değerlendirmesinde bulunarak, yeni dönem eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik, kültürel ve sosyal faaliyetler, akademik ve idari personeldeki hareketlilikler gibi konular hakkında bilgiler vererek gelen soruları cevaplandırdı. Toplantıda fakültedeki idari ve akademik işleyişe yönelik katılımcı akademisyenlerle fakülte yönetimi arasında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu, görüş ve öneriler paylaşıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Muhammet Sadık Akdemir katılımlarından dolayı bütün öğretim üyelerimize teşekkürlerini ve başarı dileklerini sundu.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının, öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize, fakültemiz, üniversitemiz ve tüm eğitim camiasına hayırlara vesile olmasını temenni eder, sağlıklı bir akademik dönem ve başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 08/11/2021