Fakültemiz Mezuniyet Töreni Yapıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2021 ve 2022 yılları mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde 25 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen 2021-2022 akademik yılı mezuniyet törenine Isparta  İl Müftüsü Bayram Şahin, Isparta İl Milli Eğitim Müdür Erhan Baydur, SDÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Fakülte öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve ardından SDÜ İlahiyat Fakültesi Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Abdullah Ertuç’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir’in SDÜ İlahiyat Fakültesi’ni anlattığı tanıtım videosu izlendi. Türkiye İlahiyatlar Derneği SDÜ İlahiyat Fakültesi Temsilciliği tarafından teşekkür konuşması, İlahiyat Fakültesi mezun öğrenci sınıf temsilcilerinin teşekkür konuşmaları ile devam eden törende İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir tarafından mezun öğrencilere ve ailelerine bir konuşma gerçekleştirildi.

Törende konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir, katılımcıları selamlayarak ve hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında mezun öğrencilerin mezuniyetlerinin, kendileri, aileleri ve ülkemiz için hayırlar getirmesini dilediğini ve kendilerini ve yetişmelerinde çok önemli katkıları bulunan değerli ailelerini ve hocalarını tebrik ettiğini söyledi. Konuşmasının devamında SDÜ İlahiyat Fakültesinin yetkin kadrosu ile Türkiye’de büyük ve önde gelen İlahiyat Fakültelerinden birisi olduğuna değindikten sonra mezun öğrencilerimize bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından tören Semazen gösterisi, ney dinletisi, tasavvuf musiki konseri ile devam etti. Törende 2021-2022 akademik yılı SDÜ İlahiyat Fakültesi mezun öğrencilerine temsili diplomaları ve plaketleri Dekan Akdemir, protokol mensupları ve Fakülte öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. Mezun öğrencilerin kep atma merasimi ardından 2021-2022 akademik mezuniyet töreni sona erdi.

Yayın Tarihi: 05/06/2022