Isparta İmam Hatip Liseleri Müdür ve Müdür Yardımcıları ile Toplantı Yapıldı

Üniversite-paydaş buluşmalar kapsamında, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir, il genelindeki imam hatip lisesi müdür ve müdür yardımcıları ile toplantı yaptı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen etkinlikte, dekanımız Sayın Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir başkanlığında hocalarımız ve Isparta ili İmam-hatip okullarının müdür ve müdür yardımcılarının katılımlarıyla düzenlenen toplantıda, İlahiyat fakültesi ve İmam-Hatip okullarımız arasında birlikte düzenleyebileceği çalışmalar, iş birliğinin güçlendirilmesini ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İlahiyat Fakültesi Dekanı Muhammed Sadık Akdemir; birlikte yürütülecek çalışmaların hayırlara vesile olmasını dileyerek, “geleceğimiz olan gençlerin yetiştirilmesinde kurum olarak bugüne kadar olduğu gibi, her türlü desteği vermeye ve işbirliğine hazırız” dedi. Toplantı iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Yayın Tarihi: 07/07/2022