MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlarına erişmek için burayı tıklayınız

KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin Kayıt Tarihleri: 02-15 Eylül 2021

Kayıt Yeri:  https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app adresinden online yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Başvuru evraklarına ilave olarak,

1. 2 adet fotoğraf.

2. 28 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3. II.Öğretim Programlarına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu. (Kayıt esnasında öğrenci numarası alındıktan sonra yatırılacaktır.)

4. Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir.)

5. Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

6. Transkript ve Ders İçeriği. (Ders muafiyet talebi olan öğrencilerden istenecektir.)

7. Varsa zorunlu hazırlık sınıfı/ bilimsel hazırlık sınıfı, başarı belgesi/muafiyet belgesi.

Yayın Tarihi: 01/09/2021