PSİKOLOG YAZAR DOĞAN CÜCELOĞLU İÇİN TAZİYE

TAZİYE

Ülkemizin yetiştirdiği güzide eğitimcilerimizden iletişim uzmanı psikolog yazar Merhum Prof. Dr. Doğan CÜCELOĞLU ile 14.02.2021 tarihinde fakültemiz adına yapılan söyleşide;  “mükemmel değil, merhametli çocuklar yetiştirin” diyerek merhamet eğitimini “aklınızı, gönlünüzü değerlerinizle yönetin” diyerek yaşamın efendiliğinin gönüllerin efendiliğiyle eş değer olduğunu, “gerçek özgürlüğün insanın geçmişiyle sağlıklı bir iletişim kurmasıyla elde edilebileceğini” belirterek bizlere hayatımızın her alanında ışık tutacak nasihatler verip son dersini yapmış oldu. 16.02.2021 tarihinde ruhunu teslim ederek Rahmet-i Rahman’a kavuşan hocamıza Allah’tan Rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemiller niyaz ediyoruz.

Hocamızın arkasında bırakmış olduğu ve sadece amel defterini kapatmayacak sadaka-i cariye hükmündeki gayret ve çabalarına SDÜ İlahiyat Fakültesi mensupları olarak minnet ve şükranlarımızı sunarız. Fakültemiz öğrencilerinin Merhum Hocamız adına başlattıkları Kur’ân-ı Kerîm Hatm-i Şerîfi Cuma günü tamamlanacak ve akabinde duası yapılarak ruhuna bağışlanacaktır.

Merhum Hocamızla 14.02.2021 tarihinde Doç. Dr. Melek DİKMEN moderatörlüğünde gerçekleştirilen programı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 17/02/2021